Tickets

Tickets

Reserveer hier je tickets:

Ticket regulier, per shift van drie uur:      €18,50

Ticket incl. Festival Food Arrangement:   €29,00

Ticket dubbele shift, 2 x drie uur:              €30,00

Tickets

Met een ticket kun je drie uur lang live gaan genieten van de Westland TOP2000. De Jachthaven Kwintsheul zal omgebouwd worden tot Live WOS Radiostudio waar de radio DJ's de Westland TOP2000 ranglijst gaan afspelen. Ook is er iedere shift een live optreden van een band of DJ die TOP2000 nummers zal laten knallen. Bekijk hier de line-up van optredens en kies jouw gewenste tijdstip! 

Festival Food Arrangement

Bij de tijdstippen 15.00 tot 18.00 uur en 18.00 tot 21.00 uur kun je een Festival Food Arrangement bijboeken. Voor slechts €10,50 kun je naast TOP muziek genieten van heerlijke soep en luxe warm belegde broodjes.

Dubbele shift ticket

We krijgen aanvragen van liefhebbers die er twee shifts bij willen zijn! Dat kan natuurlijk en daarvoor bieden we het dubbele shift ticket aan voor €30. Welke twee shifts dat zijn maakt niet uit, opeenvolgend of op beide dagen.

Reserveren

Vul het reserveringsformulier in. Vervolgens ontvangt u van ons een email met hierin de betalingsgegevens. U kunt ervoor kiezen de tickets op te halen in De Jachthaven Kwintsheul, of om deze thuis te laten sturen. Verzendkosten hiervoor zijn €3,50.

Openingstijden Café De Jachthaven: Dinsdag t/m zondag van 12.00u tot 01.00u. Lange Wateringkade 30, Kwintsheul, Tel. 0174 221528

Parkeren

Handig om te weten is dat je kunt parkeren aan de overkant van het water op het bedrijventerrein aan de Bovendijk, Kwintsheul. Parkeer direct aan het water, ter hoogte van Bovendijk 35p, tegenover De Jachthaven. Wandel hier de brug over en je bent direct bij De Jachthaven. Nog beter is natuurlijk om op de fiets of lopend te komen!

Tickets reserveren

Jouw gegevens:

Voor welke datum/tijd:

Een evenement van: